Financieel Administratief Medewerker

Functieomschrijving

Op jacht
Medemblik Yacht Service (MYS) is dé jacht service van Medemblik en omstreken. MYS is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende stalling, service en schade herstel werkzaamheden aan zeil- en motorjachten.

Wij hebben plek voor een financieel administratief medewerker die graag aan het roer van onze financiële administratie staat. Heb jij ervaring met beheer van crediteuren en debiteuren en ben jij in staat om dit zelfstandig op te pakken? Welkom aan boord bij MYS!


Aan het roer
Onze werf staat in de winter vol met prachtige boten. Ze hebben het zomerseizoen meestal veel gevaren en gedurende de wintermaanden hebben we tijd om al deze boten weer klaar te maken voor vertrek. De ene boot heeft meer zorg nodig dan de andere, wij staan klaar voor onze klanten met elke vraag. In het seizoen zijn wij beschikbaar voor acute vragen vanuit de nabije havens.

Bij dit mooie werk hoort ook een financieel proces. Alle inkomende en uitgaande facturen van onze klanten en leveranciers zijn bij jou in goede handen. Jij handelt deze netjes af en boekt ze op de juiste plek in. Ook de urenadministratie valt onder jouw verantwoordelijkheid maar ook hier draai jij jouw hand niet voor om. Je werkt nauwkeurig en zelfstandig en voelt je prettig in een klein en informeel team. Je overlegt en werkt nauw samen met jouw collega van werkvoorbereiding, planning, operationeel manager van de werf en natuurlijk onze financial controller.


Alles aan boord?
Jij hebt de nodige ervaring en kennis van een financiële administratie, dus je hebt al snel jouw draai gevonden bij ons op kantoor. Je bent sociaal en communicatief vaardig, je helpt jouw collega’s wanneer zij jou nodig hebben en je vraagt om hulp wanneer je over iets twijfelt. Verder heb jij:

  • mbo+ werk- en denkniveau
  • een financieel administratieve opleiding
  • relevante werkervaring

Heb jij dit alles aan boord en kom jij uit de buurt van Medemblik? Denk jij dat deze baan goed aansluit bij wat jij zoekt en kunt? Dan is dit jouw kans!


Samen aan dromen bouwen
Wij bieden een prachtige baan met toekomstperspectief in een inspirerende werkomgeving aan de top van de luxe jachtbouw. Wij hebben bieden:

  • Wij werken volgens de HISWA CAO
  • 25 vakantiedagen - 8% vakantietoeslag - reiskostenvergoeding
  • 50% van de verplichte pensioenbijdrage
  • een hecht team
  • een tijdelijke aanstelling met de intentie hier een vaste aanstelling van te maken
  • een bedrijf waar jouw mening en ideeën ertoe doen!

MYS kenmerkt zich door een open en informele sfeer. Het teamverband dat hierdoor is ontstaan, maakt dat alle collega’s een flexibele en toegewijde houding hebben ten opzichte van het bedrijf en haar klanten. We maken voor onze klanten wat we beloven, dat blijkt ook uit ons motto: “building dreams together”!

Wil je een keer langskomen om onze werf (jouw mogelijke nieuwe werkplek) te zien? Bel of app naar Michiel op 06-46305041 of stuur een mail naar info@mys.nl

We horen graag van je!

Functievereisten

relevante werkervaring