Front Desk Manager

Functieomschrijving

Wij zijn pre direct op zoek naar iemand die bij ons aan de slag gaat als Front Desk Manager. Het gaat om een leuke gevarieerde functie met een office support als stevige basis en daarnaast bijvoorbeeld het organiseren van onze aanwezigheid op boatshows, tot het bijwonen van het Management Team overleg. Iemand met een Schoevers opleiding en affiniteit met de watersport zou deze baan zo kunnen oppakken!

De Contest Group bestaat uit drie dynamische nautische bedrijven: Contest Yachts, Medemblik Yacht Service en Contest Brokerage. Voor deze bedrijven binnen de groep ben jij straks de verbindende schakel!


Vacature Front Desk Manager 0.8 /1 FTE (32-40 uur week)
Als Front Desk Manager ben je eerste aanspreekpunt voor al onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de receptie. Je zorgt er voor dat klanten op correcte manier worden ontvangen, tevens ondersteun je de directie en jachtmakelaars op secretarieel en commercieel gebied. Je bereidt samen met de Marketing Manager verschillende evenementen voor en verricht administratieve werkzaamheden. Naast deze werkzaamheden ben je ook de rechterhand van de Managing Director.


Wat bieden wij?

Een gevarieerde functie in een leuk team. De arbeidsvoorwaarden zijn conform HISWA cao en deze functie is gewaardeerd in Schaal 9, met een startsalaris van € 3.036 bij FT- dienstverband.

De medewerkers bij de Contest Group hebben passie voor hun vak. Het bedrijf kenmerkt zich door een open en informele sfeer. Het teamverband dat hierdoor is ontstaan, maakt dat de medewerkers een flexibele en toegewijde houding hebben ten opzichte van het bedrijf en haar klanten. We maken voor onze klanten wat we beloven, dat blijkt ook uit ons motto: “building dreams together”!


Interesse?

Solliciteren kun je direct onderaan de tekst. Heb je nog vragen? Bel of mail met Marc Olthoff of Saskia Kersten via 0227-543644 of hr@contestyachts.com We zien je reactie graag tegemoet!


Over de Contest Group

Contest Yachts bouwt kwalitatief hoogwaardige zeil- en motorjachten van 42ft t/m 85ft, Medemblik Yacht Service omvat jachtservice, reparatie en onderhoudsbedrijven en Contest Brokerage is een jachtmakelaarsorganisatie gespecialiseerd in kwaliteitsjachten.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Functievereisten

Wij vragen

  • hbo werk- en denkniveau
  • een zelfverzekerde en daadkrachtige persoonlijkheid
  • accuratesse en punctualiteit
  • een enthousiaste en representatieve uitstraling
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, in Nederlands en Engels in woord en geschrift
  • je bent de Duitse taal machtig in woord
  • een initiatiefrijke en flexibele houding
  • bekend met verschillende social media kanalen en vertrouwd met computer
  • uitstekende contactuele eigenschappen
  • affiniteit met de watersport is een pré