Jacht interieurbouwer

Functieomschrijving

Vacature | jacht interieurbouwer | fulltime | Medemblik

Jacht interieurbouw is een prachtig vak waarbij het “ambacht” er ogenschijnlijk vanaf druipt, maar ook dit vak ontwikkelt zich voortdurend. Je combineert bij ons dus een traditioneel en mooi vak met de nieuwste technieken en materialen. Eén ding is zeker: als jacht interieurbouwer bij Contest Yachts kun je met recht trots zijn op het prachtige eindresultaat!


Wat jij op tekening ziet kunnen je handen maken
Met een passie voor design en engineering leveren wij luxe boten aan klanten die net zo denken als wij. Heb jij ook echte passie voor jachtbouw én perfectie? Bij Contest Yachts komen jouw ambities, talenten en vakmanschap volledig tot hun recht. Jij zet deze in bij het samenstellen van een compleet jacht. Kasten, keukens, kaartentafel, slaapvertrekken, douche: Alle puzzelstukjes vallen bij jacht interieurbouw in elkaar. Als echte vakman werk jij netjes en secuur en gebruik jij goed je hersenen. Wat jij op tekening ziet kunnen je handen maken. Het vervaardigen van het interieur wordt dan ook gedaan met behulp van de door onze eigen engineeringsafdeling geproduceerde tekeningen. Je werkt alleen maar ook in teamverband tijdens het inbouwen, bijvoorbeeld in het jacht, maar ook buiten het jacht wanneer je een complete unit vervaardigd. Binnen of buiten, de kwaliteit van het interieur staat altijd centraal. Je bewaakt deze kwaliteit zelf en je zorgt voor orde en netheid.


Handen en koppie

Nu even over jou. Je hebt naast jouw kwaliteiten als jacht interieurbouwer ook inzicht en gevoel voor alle “rand materialen” zoals composiet, technische onderdelen en de apparatuur. Jij hebt oog voor detail, maar overziet ook het totale project en jij hebt het eindproduct al voor ogen wanneer je begint. Jij ziet de geweldige mogelijkheden van de hoogwaardige materialen en technieken waarmee je werkt en wil je daarin verder ontwikkelen. Herken jij jezelf hierin en voldoe jij aan de volgende criteria?

  • Een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in de richting interieurbouw of meubelmaker mbo-niveau 3
  • Technisch inzicht
  • Willen werken met jouw handen én hoofd
  • Betrouwbaar en secuur
  • Leergierig en gedreven

Ja? Dan moedigen wij jou bij deze aan om te reageren, zodat we een keer kunnen afspreken en jou meer kunnen vertellen en laten zien van de ongekende mogelijkheden die dit vak jou te bieden heeft.


Gedrevenheid en goed salaris

Wij hebben een heel leuk team met jacht interieurbouwers (9 fte) en de gedrevenheid om een fantastisch product te maken is bij ons enorm. Wij bouwen geweldige jachten die worden blootgesteld aan de krachten van moeder natuur. Qua sterkte en looks is ons product top. Ons ingebouwde interieur wordt geroemd door onze opdrachtgevers. Vakmanschap, design en de uitstraling van de Contest Yachts zijn ongeëvenaard! Wij hebben mensen nodig die deel uit willen maken van dit team en graag samen met onze vaklieden willen samenwerken om ons vak op het hoogste niveau te kunnen uitvoeren. Zoals gezegd zijn binnen onze organisatie diverse doorgroeimogelijkheden en volop kansen. Wat hebben wij nog meer te bieden?

  • Een goed salaris tussen de 2450 en 3000 euro bruto per maand op basis van een fulltime werkweek
  • 24 vakantiedagen - 8% vakantietoeslag - reiskostenvergoeding
  • Een bijdrage van 50% van de verplichte pensioenbijdrage
  • Een plek in een hecht team bij een erkend leerbedrijf

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor. Bij Contest is ons motto “Building dreams together”!


Tijd voor actie!
Wij hebben voor jou een prachtige baan met toekomstperspectief in een inspirerende werkomgeving aan de top van de luxe jachtbouw. Wil je een keer langskomen om onze werf te zien en meer te horen over het vak? Bel of app naar Michiel op 06-46305041 of reageer op deze vacature en laat weten waarom jij degene bent die deze mooie kans verdient.

We horen graag van je!

Functievereisten

  • Een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in de richting interieurbouw of meubelmaker mbo-niveau 3